Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Vizyon: Her bireyin Öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bireyler yetiştirmek

Misyon: MİSYON •Öğrencilerimizin bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, milli manevi değerlerine bağlı, kendisi ve çevresiyle barışık, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, mutlu, başarılı, ilkeli, duyarlı, yaratıcı ve eleştirel düşünen öğrenmeye ve yeniliğe açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Başlama :08:20 Bitiş :14:40
Isınma: kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://derikmakifersoyio.meb.k12.tr

Adres - Zeytinpınar Mahallesi 622. sokak No1 47800 DERİK/MARDİN

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - Zeytinpınar Mahallesi 622. sokak No1 47800 DERİK/MARDİN

Ulaşım